Toro GroundsMaster - Rough Cirkelmaaiers
GM3500
61cm
Sidewinder
met achterwals
Toro GrounsMaster GM3500 & 3505 De Sidewinder® maaidekken kunnen in totaal 61 cm naar links en rechts worden uitgeschoven. Model 3500-3WD: Uitgerust met 35pk dieselmotor. Standaard voorzien van het sidewinder maaisysteem, met een werkbreedte van 173cm. Als optie zijn liftarmen verkrijgbaar als een maaibreedte van 183cm gewenst is: de 2 frontdeks en het 3e middendek kunnen 61 cm naar links en rechts worden geschoven. De maaideks zijn volledig pendelend. Het maaihoogte-bereik varieert van 1,9 tot 10,2 cm. De deks zijn voorzien van achterrollen. De gepatenteerde 3-wiel aandrijving zorgt voor een ongekende tractie en stabiliteit op hellingen. Model 3505-2WD: Uitgerust met Kubota 25 pk dieselmotor. Standaard maaibreedte 183cm, zonder side winder. Beide modellen zijn voorzien van deks, mechanisch geveerde stoel met kunstlederen bekleding, hoofdsteun en armleuningen, rolbeugel en veiligheidsgordel.
De Toro Groundsmaster 4300 staat garant voor een buitengewoon maairesultaat, dankzij het geringe gewicht in combinatie met een superieur klimvermogen. Voorzien van een 44 pk(32,8kw) Kubota turbodieselmotor en CrossTrax™ 4-WD aandrijving. De gepatenteerde Contour™Plus maaideks scalperen de grasmat niet. Streepeffect door achterrollen over de volle breedte. Maaibreedte van 2,3 m. Standaard voorzien van een rolbeugel en een mechanisch geveerde stoel. Inclusief digitaal informatie centre.
Film
CrossTrax® All-Wheel Drive Het CrossTrax®-systeem is gebaseerd op onze gepatenteerde serie-/parallel driewielaandrijvingsset en brengt automatisch vermogen over van de voor- naar de achterbanden aan de andere kant. Dit zorgt voor een optimale tractie in bochten en op natte ondergrond. Inclusief rolbeugel en veiligheidsgordel.
Makkelijke toegang voor onderhoud
GM4300
GM4500
GM4700
Toro GroundsMaster 4500 & 4700 Volhydraulische 5 of 7 voudige cirkelmaaier. met Contour Plus maaideks. 4WD. Uitgerust met een Yanmar 4-cilinder 48pk of 54pk turbodiesel motor. Geschikt voor Bio diesel. Uitgevoerd met en digitaal Info Center voor het aflezen van o.a. uren, brandstofniveau, motor temperatuur, oliedruk, dynamo, enz. Voorzien van het Smart Power Control system voor altijd optimaal maaien in wisselende omstandigheden. Ongemaaide cirkel van 0 cm. SmartCool™ koelventilator met automatisch omkeer mechanisme. Max. maaibreedte is 270 cm of 380cm. Standaard met luchtgeveerde stoel, gemonteerd op een geïsoleerd platform en rolbeugel. Fingertip controls in de armleuning.