Pellenc Pro Excelion Alpha
Prijzen 2020
EXCELION ALPHA EENVOUDIG IN GEBRUIK EN SNEL WERKEN De krachtige nieuwe kantenmaaier EXCELION ALPHA voor professioneel gebruik en de geïntegreerde accu 520 zijn zeer gunstig in vergelijking met benzinemotoren. Dit nieuwe concept zorgt voor eenvoudig en snel werken, terwijl het een grote hanteerbaarheid garandeert. Een overtuigende productiviteit met een snelheid tot 6400 toeren/min. en een gemiddelde gebruiksduur van 3 uur. Dankzij zijn veelzijdigheid is het gereedschap zowel geschikt voor het maaien van hoog en dik gras, als voor afwerking.
Excelion Alpha geleverd met accu 260 & lader 2,2A Werktijd tot 1u45
Ulib Alpha Ulib Alpha
Excelion Alpha geleverd met accu 520 & lader Ulib Alpha & Draagharnas en tegengewicht Apha Werktijd tot 3u30
Snelheidsschakelaar: De 3 snelheden maken het mogelijk de snelheid aan te passen aan de vegetatie. Een correct beheer van de schakelaar helpt om de accu te sparen.
Excelion Alpha geleverd met accu 750 & lader Ulib 3.75Ah & Draagharnas en tegengewicht Apha Werktijd tot 3u
Ulib 750 Ulib 750
‘Onze teams gebruiken de nieuwe kantenmaaier EXCELION ALPHA nu 5 maanden.Wij gebruiken hem op verschillende terreinen zoals graskanten waar grasmaaiers moeilijk bij kunnen, langs bomen en struiken en op onregelmatige terreinen met hoog gras. Hier heeft hij geen enkele moeite mee. Ergonomisch gezien is het apparaat eenvoudig te hanteren, niet te zwaar, goed uitgebalanceerd, met een nieuwe type draagriem die het verschil maakt. Wat de maaisnelheid betreft hebben wij tot nu toe alleen gebruik gemaakt van de laagste versnellingen, die ruimschoots toereikend zijn. De autonomie van de accu is goed. Dit gereedschap is onmisbaar geworden in ons park, want het is een discreet, stil en zeer krachtig apparaat.’
Accu Alpha260
Ulib Alpha Ulib Alpha