BAX1500 BH1001
Gebruik uw EGO Power+ tuinmachines met één Lithium-ion ruggedragen accu: De ruggedragen Litium-ion accu BAX1500 isergonomisch ontwikkeld om een volledige werkdag mee te kunnen werken en heeft de perfecte balans tussen uitzonderlijke looptijd en gebruikerscomfort. De ruggedragen accu kan eenvoudig uit het harnas* worden genomen, zodat de accu gebruikt kan worden door verschillende gebruikers die elk hun eigen harnas hebben. De accu’s met een hoge energiecapaciteit zijn perfect uitgebalanceerd en bevatten intelligente individuele accucel-bewaking. Zowel tijdens gebruik als tijdens het laadproces worden optimale prestaties, rendement en levensduur gegarandeerd.
Duurzame prestaties De ruggedragen accu’s van EGO Power+ leveren de gewenste looptijden en geven voldoende energie om een volledige dag te kunnen werken**. De hoogwaardige accucellen met zowel een hoog vermogen als een hoge energiedichtheid gaan meer dan 1.000 laadcycli mee.Bovendien laadt u een lege accu snel op in slechts 3,5 uur.
Flexibele prestaties De accu’s zijn uitwisselbaar met alle EGO Power+ tuinmachines en omdat de accu in het draagharnas zit en niet in de tuinmachine zijn ze ook nog eens licht en gemakkelijk in gebruik.
BH1001
BHX1000 PROFESSIONAL-X RUGHARNAS De BHX1000 is ontwikkeld met daarbij de professioneel gebruiker in het achterhoofd. Samen met het AFH1500 draagharnas (los of als kit leverbaar) geeft het exceptioneel comfort voor een volle werkdag. Artikel BHX1000 is te gebruiken bij de Professional-X serie en met adapter ADB1000 kunt u alle EGO tuinmachines gebruiken. Het draagharnas (wanneer los geleverd) is uitwisselbaar met BHX1000 alsook met de BAX1500 Professional-X ruggedragen accu.
Met het ergonomische rugharnas van EGO Power+ kunt u op de meest comfortabele manier genieten van ons toonaangevend vermogen. Geen accu meer in de machine maar in het rugharnas, zodat u altijd ergonomisch (lichtgewicht en comfortabel) kunt blijven werken.
BH1000 Snel bevestigen en loskoppelen; Ook geschikt voor EGO Power+ professioneel tuingereedschap; De adapter ADB1000 (optioneel) maakt het mogelijk om alle andere EGO Power+ tuinmachines te gebruiken.
De EGO BAX1501 KIT is een Ruggedragen Accu met grote capaciteit: 1.568Wh - 56V - 28Ah Voor de X-Series Professioneel gereedschap, maar ook voor de andere EGO 56Volt gereedschappen! De Kit bestaat uit : 1x BAX1500 : Accu 1.568Wh met 56V 1x AFH1500 : Rugharnas - voor dragen van de accu 1x ADB1000 : Adapter - voor het aansluiten op een EGO 56Volt gereedschap