EGO - 56Volt Accu maaiers
AccuTrimmers met veel kracht voor steeds een prima maairesultaat!
Prijzen 2020
Deze grastrimmer ST1300 doet in prestatie niet onder voor een benzine uitvoering en is de krachtigste accu grastrimmer in zijn soort. De machine is uitgerust met een professionele 56V hoog rendement elektromotor met een verrassend hoog koppel. Voorzien van een verstelbare handgreep. Met de Tap & Go maaikop kunt u snel en gemakkelijk uw 2,0 mm draad verwisselen. Prijs: 149,- incl. BTW - Actieprijs: 139,- incl. BTW ( excl. Accu & Lader)
ST1500 De juiste grastrimmer voor de gebruiker die hogere eisen stelt. De grastrimmer heeft een snijdiameter van 38 cm. Professioneel maaivermogen,Tap ´n Go Koordtoevoer: Regelt de lengte van het snijkoord! Snelle en makkelijke koordvervanging: Aanhaken, wikkelen, doorgaan! Extra-lange Aluminum steel: Om snel en efficiënt te werken over een breed oppervlak Zachte Start met Constante Snelheidscontrole: Gecontroleerd verhogen van de snelheid voor een homogeen resultaat. Variabele Snelheid Prijs: 199,- incl. BTW - Actieprijs: 185,- incl. BTW (excl. Accu & Lader)
ST1510 eerste trimmer met Powerload™ -technologie voor automatische lijnvervanging. Beschikt over een variabele snelheid en grote snijbreedte van 38 cm. Met deze lijntrimmer biedt EGO een oplossing voor een van de grootste frustraties van lijnvervanging. Met EGO s baanbrekende Powerload!" - technologie windt je automatisch het draad in de maaikop. Rijg de lijn door het gat in de maaikop, druk op de Powerload!"-knop en laat het gereedschap de rest doen. Prijs: 249,- incl. BTW