EIGEN SERVICE NAVERKOOP! Ambrogio L350 i Robotmaaiers
prijzen 2020
Aantrekkelijk design en hoog technologisch De nieuwe L350i Elite kan oppervlakken tot 7.000 m² beheren en kan gedurende zeven opeenvolgende uren werken, met behoud van hoge maaiprestaties. Het touchscreen display maakt de programmering eenvoudig en intuïtief. De standaard ZCS Connect Module zorgt voor veiligheid en gebruiksgemak.
Ambrogio L350 i Elite Elite L350 i – ZCS Connect max 7.000m² (maaimes 36cm) Li-Ion Batterij 15Ah , gemiddelde werktijd: 7,00u Borstelloze motoren(inductie) Met Bluetooth ontvanger voor het werken met de Ambrogio Remote App - Toetsenbord met display-‘touch’ Met Ecomodus Efficient maaisysteem dankzij virtueel maaiplan-GSM Zonder installatiekit !
Ecomodus* : De L15 detecteert waar het gras reeds gemaait is en draait dus geen onnodige werkuren, dit ten voordelen van het gazon en de robot.
Installatie Kits: (200m signaaldraad & 200 pennen) Prijs :120,- incl; BTW 2°(350m signaaldraad & 300 pennen) Prijs: 200,- incl. BTW 3°(450m signaaldraad & 400 pennen) Prijs: 248,- incl. BTW of met 50 pennen en 1 x gratis gebruik van sleuvenfrees indien u de signaaldraad meteen wil inwerken op +/- 3cm diepte of Vraag offerte voor installatie
Met de ZCS CONNECT MODULE * is de toekomst hier en nu! Met dit nieuwe ZCS-labelapparaat kunt u elke keer en overal (met uw eigen smartphone of tablet) de robot verbinden en interageren. Door gebruik te maken van de Remote App Ambrogio is het mogelijk tijdprofielen op te stellen, de locatie te controleren (geo lokalisatie), isoleren en / of werken op specifieke gebieden van de tuin (Go Away), de status van de robot te controleren en waarschuwingen te ontvangen wanneer de robot uit de tuin komt (Geofence alarm, een ontwikkeld anti-diefstal systeem). Dankzij de functies Go Home en Work Now is het mogelijk om terug te keren naar het laadstation en in de tuin te werken.
Prijs